Qendra e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” në Malishevë, shënoj ditën e shkollës
  Sot, më date 03 dhjetor 2018, Qendra e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” në Malishevë, shënoj Ditës e Shkollës. Manifestimi filloi në ora 09:00, ku fillimisht u bënë homazheve nga menaxhmenti dhe trupa arsimore e shkollës. pranë bustit të dëshmorit të kombit Kujtim Krasniqi, emrin e të cilit me krenari e mbart shkolla jonë. Kjo ditë u bë edhe më e veçantë ngaqë mysafirë të shumtë na nderuan me pjesëmarrjen e tyre,. Vlen të përmenden; familja e dëshmorit, Kujtim Krasniqi, Kryetari i komunës me bashkëpuntorë, Drejtoresha e Agjencisë për Arsim dhe Aftësim Profesional dhe Arsim për të ...
Më shumë
Nxënësit e profilit Hoteleri dhe Turizëm, vizituan Parkun Nacional të Sharrit
Më dt 06.11.2018 nxënësit e shkollës  patën aktivitet në natyrë në Qendrën rekreative - Prevallë dhe Prizren. Në kordinim edhe me zyrën e drejtorisë së Parku Nacional Sharri -Prizren veçanërisht nën udhëheqjen e Guidës malore, për së afërmi  u njoftuan me rëndësin, vlerat natyrore, turistike, rekreative të Prevallës, krejt kjo për t'ju shpjeguar dhe lehtësuar nxënësve në aspektin teorik dhe praktik.
Më shumë
Drejtori i shkollës z.Nazmi Zogaj qëndroj në vizitë zyrtare në Soest të Gjermanisë
Drejtori i shkollës z.Nazmi Zogaj së bashku me kryetarin e komunës së Malishevës z.Ragip Begaj qëndruan në vizitë zyrtare në Soest të Gjermanisë, duke realizuar vizita të shumta me autoritetet lolale atje dhe instotucione tjera ku vlen të theksohet takimi me drejtorin e arsimit të kësaj komune Thomas Nobel, pastaj vizita në Kolegjin profesional në Soest ku u pritën nga drejtori i kolegjit Dr.Peter Steinbuchel me të cilët kanë biseduar për mundësitë e bashkëpunimit mes këtij kolegji dhe Qendrës së Kompetencës në Malishevë. Malisheva, gjithashtu ka përfituar edhe një donacion për inventar për sh...
Më shumë
Urime viti i ri shkollor 2018/19
    Qendra e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” në Malishevë, të gjithë nxënësëve dhe punëtorëve të arsimit ju uron fillimin e vitit të ri shkollor 2018/19.
Më shumë
N J O F T I M Njoftohen të gjithë semimaturantët se afati për regjistrimin në klasën e X-të për afatin e Gushtit 2018 është më datë: 20-22-23.08.2018 nga ora 08:00-16:00.                                                                                                Sekretari i shkollës: Edonis Morina
Më shumë
Njoftohen të gjithë maturantët të cilët nuk e kanë kaluar testin e maturës në afatin e qershorit 2018, se paraqitja e testit për afatin e gushtit bëhet nga data: 14-24.08.2018. Testi mbahet më datë: 28.08.2018 pjesa e parë, kurse pjesa e dytë më: 01.09.2018. Rezultatet e testit publikohen më: 10.09.2018. Riprovimet për klasët e X-ta dhe XI-ta mbahen nga: 20-23.08.2018.                                                                                            Sekretari i shkollës: Edonis Morina
Më shumë
Mbledhja e fundit e kolektivit të shkollës për vitin shkollor 2017/18.
Sot më datë:  08.06.2018 Qendra e Kompetencës “Kujtim Kransiqi”  në Malishevë mbjati mbledhjen e fundit me kolektivin e shkollës për vitin shkollor 2017/18. Pikat e rendit të ditës ishin: Mbarvajtja e procesit mësimorë Raportimi i statistikave për gjysëmvjetorin e dytë të vitit shkollor 2017/18 Të ndryshme   Mbledhjen e hapi drejtori i shkollës, duke i falenderuar mësimdhënësit e shkollës për punën e tyre dhe njëkohësisht këroj nga ta që të angazhohen më shumë që të përmirësojmë cilësin. Po ashtu drejtori kërkoj nga msimdhënësit që të jenë të përgaditur për sfidat q...
Më shumë