Bashkëpunimi me Biznese

QENDRA E KOMPETENCËS MALISHEVËBashkëpunëtorët
Lista e bashkëpunëtoreve: me te cilët kemi memorandume te bashkëpunimit,  kompani këto private dhe i publike – Komuna e Malishevës, ku nxënësit  e klasave te XII-ta, kryejnë praktiken profesionale dy dite ne jave plot 9 muaj.
1.Administrata  Komunale  Malisheve 26. IT e Komunës – Malisheve
2.QKRC –  Malishevē 27. Firma “HAZROLLI”
3.QPS – Mslishevē 28. Firma “BEMA”
4. RAIFFEISEN BANK 29. Firma “BIMI”
5.NLB Prishtina 30. Firma “NELI”
6. Banka -AFK 31. Firma-“ARDHMËRIA”
7. GRAWE ELSIG 32. firma “FLAMURI”
8. KOSOVA E RE 33. firma -“LORIK CENTER”
9. DARDANIA 34. Firma-“MANI”
10. GRAWE ELSIG 35. Firma-“LIRIMI”
11. CROATIA INSURANCE 36. Firma-“SINANI ING”
12. K.S. INSIG 37. Firma “HOLLYWOOD”
13. INTER AUDIT Sh.p.k 38. Firma-“FATI”
14. Firma “BEREQETI” 39.  firma-“NIVELIZIMI”
15. restorant “ROZAFA” 40 Firma-“LIMI COM”
16. Restorant “ALBI” 41. Firma-“LIBURNIA”
17. Kafiteri “RELAX” Sh.p.k 42. KOLEGJI ISPE
18. Firma “DELFINA” 43. Firma-NSH “RINESA”
19. Firma IT “BROADCAST” 44. K.S. “ILLYRIA”
20. Firma-INFINITKONTO 45. Firma “NEW BORN”
21. Restoranti “Landi” 46. Restorant “BIMI”
22. Firma-ASTRONIK 47. Restorant “HAMZA”
23. Libraria “Arbri” 48. Restorant “Lumi”
24. Firma “MATI CENTER” 49. Restorant “Kështjella”
25. Restorant “Hoti” 50. Firma “GENTI”
51.  Kafiteria Barcode
52.  Embeltore Time Out
53.   Embeltore Mazreku
54.   Restaurant Kastrati
55.  K.S Sigma
56.  K.S Sigal
57.  Globi
58.  Firma “Lirimi”
59.   Viva Fresh Store
60.  “Pajtimi”
61.  “Almi@Net”
62.  “Niti – Shop”
63.  “Doni – Shop”
64.  “Alba Net”
65.  Embeltore Xl
 
Te cilët i falënderojmë për angazhimin dhe gatishmërinë e treguar për bashkëpunim.