Urime viti i ri shkollor 2018/19

 

QK

 

Qendra e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” në Malishevë, të gjithë nxënësëve dhe punëtorëve të arsimit ju uron fillimin e vitit të ri shkollor 2018/19.