Rreth nesh

Qendra e Kompetencës " Kujtim Krasniqi" në Malishevë është ofrues i Arsimit dhe Aftësimit Profesional dhe funksionon në të dyja llojet e arsimit, atë formal dhe jo formal...

Lexo më shumë

Drejtimet

Ekonomi

  • Shitje dhe Marketing
  • Banka dhe shërbime të sigurimeve
  • TIK

Administratë

  • Administratë dhe Shërbime të Zyrës

Tregti & Hoteleri

  • Logjistikë dhe Magazinim
  • Hoteleri dhe Turizëm
Shkolla ndau mirënjohje për nxënës dhe ish nxënësit e shkollës

Shkolla ndau mirën...

Qendra e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” ne Malishevë me drejtorin z.Nazmi Zogaj ndau mirënjohje për n...
Vizit e nxënësve të profilit Instalues Elektrik në fabrikën e prodhimit të kabllove elektrike”Proton Cablle” në Prizren.

Vizit e nxënësve t...

Nxënësit e klasës së X-11 të profilit Instalues Elektrik së bashku më mësimdhënësit e këtoj profili ...
Qendra e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” në Malishevë, shënoj ditën e shkollës

Qendra e Kompetenc...

  Sot, më date 03 dhjetor 2018, Qendra e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” në Malishevë, shënoj ...
Qendra e Kompetencës”Kujtim Krasniqi” Malishevë merrë pjesë në Konferencen dhe Panairin “Mësimi gjatë gjithë jetës

Qendra e Kompetenc...

Më dt. 19.11.2018 Qendra e Kompetencës"Kujtim Krasniqi" Malishevë merrë pjesë në Konferencen dhe Pan...
 

Dokumente relevante

Menaxhmenti

Jonuz KASTRATI Tel: +37744 350 745  
zv. Drejtor
zv. Drejtor

Jonuz KASTRATI Tel: +37744 350 745  

Nazmi ZOGAJ Tel: +37745 235879
Drejtor
Drejtor

Nazmi ZOGAJ Tel: +37745 235879

Besart SHALA Tel: +377 44 434000
zv. Drejtor
zv. Drejtor

Besart SHALA Tel: +377 44 434000