Rreth nesh

Qendra e Kompetencës " Kujtim Krasniqi" në Malishevë është ofrues i Arsimit dhe Aftësimit Profesional dhe funksionon në të dyja llojet e arsimit, atë formal dhe jo formal...

Lexo më shumë

Drejtimet

Ekonomi

  • Shitje dhe Marketing
  • Banka dhe shërbime të sigurimeve
  • TIK

Administratë

  • Administratë dhe Shërbime të Zyrës

Tregti & Hoteleri

  • Logjistikë dhe Magazinim
  • Hoteleri dhe Turizëm
Shpërblehet me eskursion klasa X/10 me kujdestar klase mësimdhënësin Astrit Kryeziu

Shpërblehet me esk...

Pas vendimit të menaxhmentit të shkollës për shpërblimin  e klasës e cila ka numrin më të vogël të m...
Drejtori i shkollës z.Nazmi Zogaj, në vizit zyrtare në Orhamgazi të Turqisë

Drejtori i shkollë...

Me ftesë të komunës së Orhamgazit në Turqi, një delegacion nga Malisheva i prirë nga kryetari i komu...
Programi Amerika me Kosovën-Malishevë

Programi Amerika m...

Sot më datë: 07.12.2017  në Qendrën  e Kompetencës "Kujtim Krasniqi" në Malishevë u zhvillua program...
Qendra e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” në Malishevë dhuron gjak

Qendra e Kompetenc...

Sot më datë:  06.12.2017 një pjesë e nxënësëve dhe stafit të shkollës dhuruan gjak. Ky aktivitet hum...
 

Dokumente relevante

Menaxhmenti

Jonuz KASTRATI Tel: +37744 350 745  
zv. Drejtor
zv. Drejtor

Jonuz KASTRATI Tel: +37744 350 745  

Nazmi ZOGAJ Tel: +37745 235879
Drejtor
Drejtor

Nazmi ZOGAJ Tel: +37745 235879

Besart SHALA Tel: +377 44 434000
zv. Drejtor
zv. Drejtor

Besart SHALA Tel: +377 44 434000